30 jun
30-06-2017, Ester van Leeuwen Anne ten Vergert

Uitreiking Overijsselse Vrijwilligersprijs

Nomineer uw favoriet voor de Overijsselse vrijwilligersprijs 2017

Als blijk van waardering voor de enorme vrijwillige inzet in Overijssel reikt de provincie Overijssel op vrijdag 30 juni in het provinciehuis van Zwolle de Overijsselse Vrijwilligersprijs uit. U kunt nu mensen nomineren waarvan u vindt dat die in aanmerking komen voor deze prijs. Kijk op de website ovp2017.nl en nomineer uw favoriet voor 22 mei.

Mens en organisatie

Belangstellenden kunnen zowel mensen als organisaties uit Overijssel nomineren die zich met hart en ziel als vrijwilliger(s) inzetten en daarmee een voorbeeld zijn voor anderen. Zij kunnen actief zijn voor jongeren, vrouwen, allochtonen of senioren; in de sport, de cultuur, de zorg, het milieu of in het landschap; in de kerk of de moskee; de buurt, de wijk of het dorp. Noem maar op, het kan allemaal. U kunt individuele vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Overijssel nomineren via de website ovp2017.nl 

Jury en publieksprijs

Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties en kiest de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar. Maar ook ‘het publiek’ kiest een eigen winnaar. Daarom kunnen inwoners op de website www.ovp2017.nl vanaf juni een stem uitbrengen op de eigen favoriet uit de lijst van alle genomineerden. 

Geldprijzen

Voor zowel de individuele vrijwilligers als de vrijwilligersorganisaties zijn er prijzen ter waarde van € 1000, € 650 en € 350 beschikbaar. Voor de winnaars van de publieksprijs ligt € 500 klaar. De Overijsselse Vrijwilligersprijs is een initiatief van de Provincie Overijssel en wordt dit jaar voor de 18e keer uitgereikt.

Waardering

Vrijwilligerswerk is onbetaalbaar en vaak ook onvervangbaar. In Overijssel verricht iets meer dan de helft van de inwoners vrijwilligerswerk. Dat de provincie Overijssel opnieuw deze prijs uitreikt is een blijk van waardering voor de enorme vrijwillige inzet in Overijssel.

 

Meer informatie bij onze Arcon-adviseurs

Anne ten Vergert en Ester van Leeuwen

 

 

 

 

 

 

Post op LinkedIn

Agenda


Aad Francissen - Ik werk veel met geluk. Dat wil zeggen, met geluksgericht werken, positieve psychologie en nudging. Dat is gekomen door het Geluksbudget, een project bedoeld…

Alle medewerkers

Contact