Nieuws van Arcon

11-04-2017 , Ester van Leeuwen Overijsselse Vrijwilligers Prijs 2017: nu nomineren!

 

Als blijk van waardering voor de enorme vrijwillige inzet in Overijssel reikt de provincie Overijssel op vrijdag 30 juni in het provinciehuis van Zwolle de Overijsselse Vrijwilligersprijs uit.

Meer dan de helft van de inwoners in Overijssel verricht vrijwilligerswerk. Gezamenlijk zetten vrijwilligers zich in voor ongeveer anderhalf miljoen uur per week. Vrijwilligerswerk is daarmee onbetaalbaar en vaak ook onvervangbaar. De provincie Overijssel waardeert deze inzet bijzonder en heeft opnieuw het initiatief genomen tot uitreiking van de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Tot 22 mei mogen alle inwoners van Overijssel hun eigen favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie aanmelden voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs.  U kunt nomineren via de website ovp2017.nl 

 

Mens en organisatie

U kunt zowel mensen als organisaties uit Overijssel nomineren die zich met hart en ziel als vrijwilliger(s) inzetten en daarmee een voorbeeld zijn voor anderen. Zij kunnen actief zijn voor jongeren, vrouwen, allochtonen of senioren; in de sport, de cultuur, de zorg, het milieu of in het landschap; in de kerk of de moskee; de buurt, de wijk of het dorp. Noem maar op, het kan allemaal. 

 

Jury en publieksprijs

Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties en kiest de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar. Maar ook ‘het publiek’ kiest een eigen winnaar. Daarom kunt u op de website www.ovp2017.nl vanaf juni een stem uitbrengen op uw eigen favoriet uit de lijst van alle genomineerden. 

 

Geldprijzen

Voor zowel de individuele vrijwilligers als de vrijwilligersorganisaties zijn er prijzen ter waarde van € 1000, € 650 en € 350 beschikbaar. Voor de winnaars van de publieksprijs ligt € 500 klaar. De Overijsselse Vrijwilligersprijs is een initiatief van de Provincie Overijssel en wordt dit jaar voor de 18e keer uitgereikt.

 

Meer informatie bij Arcon-adviseur

Ester van Leeuwen

Contactpersoon

Ester van Leeuwen Ester van Leeuwen Bekijk mijn profiel E-mail mij Stel Arcon een vraag

Agenda

Blijf op de hoogte


Aad Francissen - Ik werk veel met geluk. Dat wil zeggen, met geluksgericht werken, positieve psychologie en nudging. Dat is gekomen door het Geluksbudget, een project bedoeld…

Alle medewerkers

Contact