Arcon Masterclasses

Logo Masterclasses

Het zijn dynamische tijden in het sociale domein. De Wmo, Jeugdwet en Participatiewet zijn aangenomen, en kunnen handen en voeten worden gegeven. Daarmee verandert ook de rol van gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties. Maar bovenal gaat een beroep gedaan worden op de samenleving zelf. Welzijnswerkers en zorgloketmedewerkers kunnen een grote rol hebben in het versterken van de eigen kracht/regie van burgers en van informele netwerken.
 
In de Arcon Masterclasses belichten uiteenlopende experts de kansen en mogelijkheden in het sociale domein. Kunnen vrijwilligers en professionals samenwerken? Hoe communiceren we over dit nieuwe tijdperk? Wat is het verschil tussen de oude & nieuwe Wmo? Kunnen vrijwilligers de hooggespannen verwachtingen waarmaken? 
 
De Arcon Masterclasses zijn bedoeld voor werkenden en andere geïnteresseerden in het sociale domein. Een Masterclass beslaat één dagdeel. Masterclasses worden 'incompany' aangeboden op maat. Denk bijvoorbeeld aan 'Samenspel professionals, vrijwilligers en mantelzorgers', 'Geluksgericht werken en de Wmo' en 'Sociale transities en vrijwilligerswerk'.
 
 

 

 

Agenda


Gertia Hemminga - "Met een goed gevulde ePortfolio krijg je een beter inzicht in je mogelijkheden, ambities en passie en vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt".

Alle medewerkers

Contact