Arcon Masterclasses

Logo Masterclasses

Het zijn dynamische tijden in het sociale domein. De Wmo, Jeugdwet en Participatiewet zijn aangenomen, en kunnen handen en voeten worden gegeven. Daarmee verandert ook de rol van gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties. Maar bovenal gaat een beroep gedaan worden op de samenleving zelf. Welzijnswerkers en zorgloketmedewerkers kunnen een grote rol hebben in het versterken van de eigen kracht/regie van burgers en van informele netwerken.
 
In de Arcon Masterclasses belichten uiteenlopende experts de kansen en mogelijkheden in het sociale domein. Kunnen vrijwilligers en professionals samenwerken? Hoe communiceren we over dit nieuwe tijdperk? Wat is het verschil tussen de oude & nieuwe Wmo? Kunnen vrijwilligers de hooggespannen verwachtingen waarmaken? 
 
De Arcon Masterclasses zijn bedoeld voor werkenden en andere geïnteresseerden in het sociale domein. Een Masterclass beslaat één dagdeel. Masterclasses worden 'incompany' aangeboden op maat. Denk bijvoorbeeld aan 'Samenspel professionals, vrijwilligers en mantelzorgers', 'Geluksgericht werken en de Wmo' en 'Sociale transities en vrijwilligerswerk'.
 
 

 

 

Agenda


Brenda Hennink - Vanaf juni 2006 verzorg ik bij Arcon de financiële administratie en de projectadministratie. Ik ben destijds bij svwo/Arcon gaan werken omdat het een kleine…

Alle medewerkers

Contact