Hetty Wolf

Hetty Wolf

E-mail:
hwolf@arcon.nl

Telefoonnr:
06-331 325 80

Adviseur

Onderwerpen:

Arcon heeft een duidelijke visie op de civil society en die onderschrijf ik van harte. Er is op dit gebied nog veel te ontwikkelen. Hoe krijg je het voor mekaar dat iedere burger zijn ‘eigen’ steentje bijdraagt aan de lokale samenleving en dat burgers hun stem laten horen in het lokale beleid? Het vergt een andere manier van denken bij gemeenten, organisaties en burgers. Een transformatieproces waarbij veel mensen een ‘drempeltje’ over moeten want het is onbekend terrein. Het begeleiden van dit proces van verandering is voor mij een boeiende en leuke uitdaging.

Zo ben ik als senior adviseur jeugd binnen 9 Overijsselse gemeenten bezig met de vormgeving van (cliënten)participatie jeugd en ik merk dat de gemeenten dit een boeiend maar ook lastig onderwerp vinden. Er zijn ook zoveel mogelijkheden ! Als adviseur luister ik goed en zie ik het als mijn taak om voorstellen te doen die een bijdrage leveren aan de (pedagogische) civil society. Hierbij ben ik iemand die gaat voor 'groei en bloei' en gebruik ik mijn creativiteit en humor. Wat anderen van mij vinden ? Dat ik toegankelijk ben, vertrouwen schenk en extravert ben en…..daar kan ik me in vinden. Wie meer wil weten van mijn werkachtergrond: zie mij linkedin profiel. In mijn vrije tijd ben ik voorzitter van de Enschedese Wmo-raad en onderhoud ik vele contacten en  vriendschappen. Ook ben ik graag met mijn handen bezig. Zo heb ik laatst nog twee stoelen bekleed met een prachtig resultaat.

 

 

Mijn publicaties

Agenda


Eddy Wezenberg - Er zit veel enthousiasme, initiatief en kracht in mensen, of hun rol nu burger, patiënt, klant, client, inwoner of iets anders is. We zijn er sterk in…

Alle medewerkers

Contact