Leonie Snieders

Leonie Snieders

E-mail:
lsnieders@arcon.nl

Telefoonnr:
0614757649

Teammanager ePortfolio en Menselijke Maat

Onderwerpen:

Positief, leergierig, denken in mogelijkheden, coachen en adviseren. Dit zijn zaken die mij als persoon goed omschrijven. Arcon als werkgever biedt mij uitdaging, ruimte voor ontwikkeling: elke dag is anders en biedt nieuwe kansen. De ideale combinatie voor mij.

Bij Arcon houd ik mij als teammanager onder meer bezig met de dagelijkse aansturing van de teams ePortfolio en Menselijke Maat. Mijn persoonlijke interesse in de mens in combinatie met veranderingsprocessen sluiten hier perfect op aan. Daarnaast ben ik projectleider van het project “Lokaal Samenspel”.

Voordat ik bij Arcon aan de slag ging als adviseur en coördinator, ben ik vier jaar beleidsmedewerker geweest bij een grote jeugdzorgorganisatie. Daarvoor heb ik 3 jaar gewerkt bij verschillende gemeenten, waarbij ik hen adviseerde en teams trainde in veranderprocessen op het gebied van belastingen. Deze ervaringen kan ik goed gebruiken in mijn rol als teammanager.

In mijn vrije tijd kook ik graag. Ik vind dat heerlijk om te doen en ik probeer van alles uit. Ook tref je mij vaak lezend aan, van kleins af aan een grote hobby. Een andere grote passie van mij zijn onze zonen Floris en David. Ik vind het fantastisch om hen te zien ontwikkelen en om met hen te spelen. Ook geniet ik erg van reizen.

Blogs

    Bekijk alle blogs

Agenda


Hetty Wolf - Arcon heeft een duidelijke visie op de civil society en die onderschrijf ik van harte. Er is op dit gebied nog veel te ontwikkelen. Hoe krijg je het voor…

Alle medewerkers

Contact